Σεραφείμ Τσακμάνη 1, Λαγκαδάς | 23940 24980 | 6985 571566 | andekaki@yahoo.gr

espa1

Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Η δικηγόρος Αναστασία Α. Δεκάκη

Η δικηγόρος

Η Δικηγόρος Αναστασία A. Δεκάκη, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη, ενώ αποφοίτησε από την Νομική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου (Α.Π.Θ.). Προέρχεται από τρίτεκνη οικογένεια, και έχει και η ίδια τρία παιδιά.

Συνδυάζοντας την εξειδικευμένη γνώση με την εμπειρία, με προθυμία και κατανόηση, σας ενημερώνει για το νομικό θέμα που σας απασχολεί, σας βοηθά να αξιολογήσετε τις επιλογές σας, ώστε να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Είναι δίπλα σας, πρόθυμη, μεθοδική και με κατανόηση για την δυσχερή οικονομική κατάσταση που αντιμετωπίζει η χώρα. Με κύριο σκοπό την έγκαιρη και επιτυχή εκπροσώπησή σας με την ταχύτερη και βέλτιστη διεκπεραίωση της υπόθεσή σας και πάντα με γνώμονα το συμφέρον σας, μέσω μιας ολοκληρωμένης και άρτιας δικαστικής εκπροσώπησης, καθώς και παντός είδους εξωδικαστικών ενεργειών.

Η εμπιστοσύνη και η εχεμύθεια ανάμεσα στην Δικηγόρο και στον/στην εντολέα της είναι το σημαντικότερο και πρωταρχικό χαρακτηριστικό που έχει ήδη σημαντικά συμβάλει στην αύξηση του αριθμού των εντολέων αλλά και των συνεργαζόμενων μελών.

Χρειάζεστε κάποια από τις υπηρεσίες μας; επικοινωνήστε μαζί μας